O nama

O nama

Da biste sačuvali ili povratili svoju lepotu, potrebno je da o sebi i o njoj brinete na vreme. Estetska hirurgija Vam pomaže da ulepšate fizički izgled, povratite samopuzdanje ili da se izborite sa vidljivim znacima starenja što Vam značajno može promeniti život na bolje. Iskustvo, izgrađen estetski osećaj, umeće hirurgije i vešte ruke, uz pomoć napredne tehnologije, daju vrhunske estetske rezultate i zadovoljne pacijente.

Specijalna bolnica "Sveti Stefan" je visoko specijalizovana ustanova, u kojoj se uspešno obavljaju hirurške intervencije iz oblasti plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije. U svakodnevnom radu primenjuju se savremena znanja i dostignuća moderne medicine, posebno iz domena estetske hirurgije, koja su lekari bolnice sticali u zemlji i inostranstvu. Najbolji pokazatelj za to je veliki broj zadovoljnih pacijenata u zemlji i inostranstvu, o čemu svedoče i fotografije pre & posle.

Bolnica se nalazi u strogom centru grada (pored hotela "Patria"), zadovoljava najstrožije kriterijume i standarde za rad na nivou svetskih klinika svoga ranga. U bolnici se nalazi prijemni deo, dve ordinacije, previjalište, komforni apartmani sa pratećom opremom, operaciona sala opremljena najnovijom medicinskom opremom, kao i salon za masažu, fizioterapiju i primenu nehirurških estetskih metoda.

Na čelu bolnice je vlasnik Ivošević Stegić dr Biljana, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije.