Nehirurške metode

Radiotalasno podmlađivanje kože

Radiotalasno podmlađivanje kože

RF je nehirurška, neagresivna, a izuzetno efikasna metoda za zatezanje kože lica i tela. Predstavlja kontrolisano zagrevanje tkiva, što u vezivnom tkivu podstiče kaskadnu reakciju stvaranja novog i jačanja postojećeg kolagena. Istovremeno, dolazi do ubrzavanja cirkulacije i bolje oksigenacije tkiva tretirane regije. Koža tretirane regije postaje čvršća, dobro hidrirana, dobija izgled svežine, fine bore nestaju, dublje se redukuju, nazolabijalne brazde postaju pliće, koža, tamni kolutovi oko očiju se ublažavaju, zateže se nežna koža gornjih i donjih kapaka, pogled se otvara...

Takođe, ovom metodom se postižu i veoma zadovoljavajući rezultati kada je reč o opuštenoj koži čitavog tela, pre svega stomaka, butina, zadnjice i nadlaktica, kao i redukcija celulita i strija.

Procedura je jednostavna, komforna, bezbolna i ne zahteva nijednu formu anestezije. Na regiju koja se tretira nanosi se gel, zatim se elektrodama prelazi preko kože. Pacijent u toku tretmana oseća samo prijatnu toplotu. Procedura se može raditi u toku cele godine. Neposredno nakon tretmana moguće je vratiti se uobičajenim dnevnim aktivnostima. 

Najčešće je potrebno uraditi 3-6 tretmana, tretman traje od 30-45 minuta.

U cilju postizanja što boljih rezultata, RF se može kombinovati sa mikrodermoabrazijom i Restylane vital preparatima za podmlađivanje: